НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ ТА СТУДЕНТИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДВНЗ «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ВІДВІДАЛИ КЗ КОР «СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ М. БІЛА ЦЕРКВА»

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ ТА СТУДЕНТИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДВНЗ «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ВІДВІДАЛИ КЗ КОР «СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ М. БІЛА ЦЕРКВА»

17 жовтня 2018 року науково-педагогічні працівники та студенти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» відвідали КЗ КОР «Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква».

КЗ КОР «Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква» спеціалізований заклад для дітей-сиріт та дітей-інвалідів віком від двох неділь до 4 років. В даний час в будинку дитини виховується 60 дітей, практично всі діти мають патологію, а саме: церебральний параліч, синдромом Дауна, епілепсію, фізичні вроджені вади, вроджені вади серця,  затримку психічного розвитку тощо. Особливої уваги потребують діти ВІЛ інфіковані, ВІЛ сер опозитивні, хворі на гепатити В і С.

Діти, які перебувають  в будинку дитини, потребують постійної уваги, лікування, раціонального харчування та догляду.  Як зазначає головний лікар КЗ КОР «Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква»Тетяна Грибан «Через відсутність належних коштів, які виділяє держава, не повністю забезпечується потреба на життєдіяльність дітей. Є неможливим надати повноцінну неврологічну та реабілітаційну допомогу дітям-інвалідам через відсутність коштів на придбання необхідної апаратури, медобладнання, тренажерного залу, на придбання потрібних меблів та інше».

Дізнавшись про потреби будинку дитини, науково-педагогічними працівниками та студентами Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», під керівництвом директора ННІМП, доктора наук з державного управління Олени Алейнікової було організовано благодійну акцію «Зігрій дитяче серце», з метою надання допомоги дітям, які перебувають у Спеціалізованому обласному будинку дитини.

В благодійній акції активну учать взяли студенти груп: ПБ-16-Г1,  МОБ-17-Д2, МОБ 16-Д2, ПБ-16 Д2, ПБ-17 Д2, науково-педагогічні працівники кафедр ННІПМ. Особливу подяку організатори акції та працівники будинку дитини висловлюють директору ННІМП, доктору наук з державного управління, професору Олені Алейніковій, професору кафедри управління проектами та загальнофахових дисциплін, кандидату політичних наук, доценту Тетяні Букорос, доценту кафедри управління проектами та загальнофахових дисциплін, кандидату економічних наук, доценту Галині Бережній, доценту кафедри управління проектами та загальнофахових дисциплін, кандидату педагогічних наук, доценту Оксані Дубінінй, завідувачу відділу навчальної роботи та працевлаштування, кандидату економічних наук, доценту Оксані Іваніловій, доценту кафедри педагогіки, управління та адміністрування, кандидату педагогічних наук, доценту Наталії Приходькіній, методисту відділу навчальної роботи та працевлаштування Вікторії Швидченко.

Зусиллями студентівтанауково-педагогічних працівників кафедр ННІПМ було зібрано та передано на баланс КЗ КОР «Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква» дитячі тапочки від 23 до 27 розміру (10 штук), рулон байки на 25 дитячих пелюшок, 17 зимових дитячих одіял, 30 подушок, дитяче ліжечко з ортопедичним матрацом.