Відбулась офіційна зустріч міжнародної делегації (Республіка Корея) з керівництвом Університету.

Відбулась офіційна зустріч міжнародної делегації (Республіка Корея) з керівництвом Університету.


30 березня 2018 року Навчально-науковим інститутом менеджменту та психології  ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» було організовано офіційну зустріч делегації  Міжнародного інституту розвитку інтелекту (ІМЕІ)  (Республіка Корея)  з  керівництвом  Університету.

Високоповажних  гостей – директора Глобального інституту розвитку інтелекту, Голову комісії з питань освіти ІМЕІ, Начальника філії ІМЕІ в Теджон (Чхунчон), заслуженого доктора педагогічних наук, професора ІМЕІ  О СОН ГУН, ректора філіалу Міжнародного інституту розвитку інтелекту ПАРК САНГ СУ, члена комітету освіти ІМЕІ, члена ради консультантів ІМЕІ «Єдине серце», почесного журналіста корейської газети «Кенгам Ільбо», професора ІМЕІ  О СЕ ДЖЕ  приймав  ректор ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», доктор філософії, член-кореспондент Академії наук вищої освіти України  Микола  КИРИЧЕНКО.  Професор О СЕ ДЖЕ привітав Миколу КИРИЧЕНКА із обранням на посаду ректора ДВНЗ «УМО», виразивши сподівання на якісне оновлення багатогранної університетської діяльності, активізацію міжнародного співробітництва та партнерських стосунків. У свою чергу Ректор ДВНЗ «УМО» зазначив про актуальність відкриття нових, перспективних спеціальностей, переходу на європейські  та світові стандарти та методики навчання, здійснення назрілих і необхідних структурних змін.

На зустрічі були присутні проректор з науково-методичної роботи та міжнародних зв'язків ДВНЗ «УМО», професор Олена ОТИЧдиректор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДВНЗ «УМО», професор Олена АЛЕЙНІКОВАсекретар Всеукраїнського інституту розвитку інтелекту Андрій МІФТАХОВперекладач Ірина ЗАМИСЛОВА.

Плідна співпраця та дружні зв’язки з професорським складом IMEI тривають вже протягом двох років, з 28 січня 2016 року, коли в місті Києві у готелі «Русь» відбувся перший Всеукраїнський форум лідерів освіти «Інноваційне мислення сучасної молоді» за сприяння Міжнародного інституту розвитку інтелекту (IMEI).

Колектив науково-педагогічних працівників Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДВНЗ «УМО» постійно опікується розширенням світогляду кожного студента, організовує та сприяє проведенню заходів, що формують у молодих людей розуміння сучасних реалій, загроз та негативних явищ у багатовимірному та глобалізованому світі.

В умовах сучасного інформаційного суспільства молоді люди прагнуть досягти успіху будь-якою ціною, адже це єдиний шлях до забезпеченого нормального життя. Проте, найчастіше вони не мають внутрішньої сили впоратися з труднощами, які зустрічаються на їх життєвому шляху. Завдання сучасної системи освіти допомогти студентам сформувати інноваційне мислення, яке повинно бути співзвучне викликам сучасного життя.

Формування здорового способу мислення молоді – запорука здорової нації, адже молоді люди з твердою життєвою позицією та чітким баченням свого майбутнього можуть досягти успіху всупереч зовнішнім обставинам.

На офіційній зустрічі було обговорено нові напрямки розвитку співпраці, в першу чергу, в освіті, у спрямуванні зусиль на вдосконалення не лише професійних умінь і навичок здобувачів вищої освіти, але й на формування внутрішнього світу молодих людей, питання обміну досвідом, зосереджена увага на шляхах впровадження Mind-освіти в навчальний процес Університету менеджменту освіти, а також перспективи участі студентів ДВНЗ «УМО» у літньому мовному таборі, який буде організовано у 2018 році в Україні за сприяння Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (Республіка Корея).

Зустріч пройшла в дружній та конструктивній атмосфері.