Всеукраїнська конференція з міжнародною участю «Кращі практики з подолання наслідків військових конфліктів. Український та міжнародний досвід»

Всеукраїнська конференція з міжнародною участю «Кращі практики з подолання наслідків військових конфліктів. Український та міжнародний досвід»

7-8 липня 2018 року у партнерстві з ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Інститутом педагогіки НАПН України, Навчально-науковим інститутом менеджменту та психології УМО відбулася Всеукраїнська конференція з міжнародною участю «Кращі практики з подолання наслідків військових конфліктів. Український та міжнародний досвід». Організаторами Конференції виступили Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій (ESTSS) за підтримки Уряду Німеччини та Мальтійської служби допомоги в Україні.

Роботі Конференції передувала робоча нарада та зустріч міжнародних тренерів з Ректором ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», членом-кореспондентом Академії наук вищої освіти України Миколою КИРИЧЕНКОМ та Директором Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО, доктором наук з державного управління, професором  Оленою АЛЕЙНІКОВОЮ.

На конференції було представлено роботу та майстер-класи українських  фахівців з подолання наслідків кризових подій в Україні, роздуми та досвід представників Європейської спільноти з Вивчення Травматичного Стресу (ESSTS) – Джани Джавахішвілі (Jana Javakhishvili), Діна Айдуковича (Dean Ajdukokovic), Гевіна Риса (Gevin Rees) та інших.

Цікавими також були виступи колег, які працюють з постраждалими внаслідок військового конфлікту в різних регіонах України, панельна дискусія «Суспільство кривих дзеркал: робота психотравматологів до, під час та після військового конфлікту», виступ плейбек театру.

Дякуємо доценту  кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО Лесі ІНЖИЄВСЬКІЙ за її активну життєву позицію, небайдужість, ініціативність у проведенні таких важливих та необхідних для нашої країни заходів!