Стартують нові конкурси від Національного фонду досліджень України

Стартують нові конкурси від Національного фонду досліджень України

 

 

 

Запрошуємо  колег долучитися до нових конкурсів
від Національного фонду досліджень України із вересня 2021 року!

 

Інформуємо Вас про те, що 11 серпня 2021 року на платформі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» відбулася пресконференція на тему «Запуск нових конкурсів від Національного фонду досліджень України», на якій Леонід Яценко, голова фонду, анонсував запуск із вересня 2021 року двох нових конкурсів наукових досліджень:

Конкурс у галузі математичних, природничих і технічних наук«Передові дослідження у галузі математичних, природничих і технічних наук».

Конкурс у галузі соціогуманітарних наук: «Людина, суспільство, наука перед сучасними викликами: інноваційні дослідження в суспільно-гуманітарній сфері».

Ольга Полоцька, виконавчий директор Національного фонду досліджень України, дала відповіді на актуальні запитання щодо удосконалення вимог до претендентів конкурсної діяльності та підвищення якості конкурсних робіт у 2021 році.

На пресконференції наголошено, що наукова рада Національного фонду досліджень України завершила прийняття умов анонсованих конкурсів і вони будуть оприлюднені в середині вересня 2021 року на сайті НФДУ: nrfu.org.ua/contests/current-calls/. Процедура відбору найкращих наукових проєктів розпочнеться в 2021 році, а грантова підтримка переможцям цих конкурсів буде надана з червня 2022 року.

Організатором пресконференції виступив Національний фонд досліджень України.

Учасниками пресконференції стали: Ольга Полоцька -виконавчий директор Національного фонду досліджень України; Леонід Яценко -голова Національного фонду досліджень України; Софія Азовцева -начальник відділу комунікацій та міжнародного співробітництва, модератор.

Перегляд пресконференції можна здійснити на YouTube-каналі Укрінформу:

https://www.youtube.com/user/UkrinformTV за посиланням: https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/3293466-zapusk-novih-konkursiv-vid-nacionalnogo-fondu-doslidzen-ukraini.html

Джерело інформації: сайт платформи UKRINFORM
(https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/3293466-zapusk-novih-konkursiv-vid-nacionalnogo-fondu-doslidzen-ukraini.html)