У ННІМП відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу читців-декламаторів творів до дня народження  Т. Г. Шевченка

У ННІМП відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу читців-декламаторів творів до дня народження Т. Г. Шевченка

09 березня 2021 року у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу читців-декламаторів творів до дня народження  Т.Г. Шевченка «Читаємо твори Т.Г. Шевченка разом» серед здобувачів вищої освіти та слухачів відділення підготовки іноземних громадян до вступу у ЗВО.

Учасниками конкурсу були представники з різних країн світу.

Гран-прі отримала студентка групи ПБ-20-Д1, спеціальність: «Психологія» - Макарук Христина Володимирівна за читання поеми "Катерина".

Серед слухачів відділення підготовки іноземних громадян до вступу у ЗВО участь взяли: Джаіл Абделмуамен (Алжир), Цой Инкьонг (Корея) та Хідер Аюб (Алжир), які були відмічені грамотами.

І-е місце у конкурсі зайняла студентка групи УПБ-20-Д1, спеціальність: «Управління персналом» - Атаманчук Ірина Олександрівна за читання уривку з поеми "Катерина".

ІІ-е місце у конкурсі зайняла студентка групи МОБ-20-Д2, спеціальність: «Менеджмент» - Фоменко Дар‘я Павлівна за читання комедії "Сон".

ІІІ-е місце посіла у конкурсі студентка групи ПБ-20-Д1, спеціальність: «Психологія» - Рябоконь Юлія Сергіївна за читання вірша "Доля".

Переможці та усі учасники конкурсу, а їх було 15 чоловік, отримали нагороди та пам'ятні сувеніри!

Вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу, бажаємо їм нових звершень!!!

Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення творчого заходу!

 

З повагою,
ННІМП   ДЗВО "УМО"