Вітаємо із Днем знань та початком нового навчального року!

Вітаємо із Днем знань та початком нового навчального року!

 

Шановні колеги, здобувачі вищої освіти та співробітники!
 

 

Від імені ректорату Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» та від себе особисто сердечно вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності!

Не менш важливим перший день навчального року є й для першокурсників. Сьогодні ви починаєте рух сходинками професійного розвитку. Усім здобувачам вищої освіти бажаємо наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей. Упевнені, що саме молодь з новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні педагогічні та науково-педагогічні працівники, пам’ятайте – саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни.

Попереду на нас чекає велика робота. В освіті нема місця байдужим і випадковим людям. Покладаюся на ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Вірю, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, що стоять перед нашим Університетом.

Бажаю усім довгожданого миру і Божої благодаті, щастя і творчих успіхів! Здоров'я і терпіння вам, добробуту, впевненості у завтрашньому дні! Нехай новий навчальний рік принесе вам реалізацію добрих намірів і життєвих планів, додасть сили та натхнення! Зі святом, дорогі друзі, з початком нового навчального року! Хай вам щастить!

 

З глибокою повагою 

ректор Університету
менеджменту освіти                                                                               М.О. Кириченко