ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

15 вересня 2021 року під головуванням проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктора педагогічних наук, професора Н.П. Муранової відбулося планове засідання Вченої ради ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Присвоєно вчене звання професора кафедри психології та особистісного розвитку доктору психологічних наук, доценту О.В. Брюховецькій.

Розглянуто стан підготовки Університету до роботи в осінньо-зимовий період; співпрацю ДЗВО «Університет менеджменту освіти» з установами МОН і НАПН України; освітню та науково-методичну діяльність Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань присудження наукових ступенів та ліцензування освітньої діяльності» від 30.03.2021 р. 1369-ІХ, постанови Президій НАПН України від 17.06.2021 р. №1-2/7-147 затверджено зміни до нормативно-правових актів ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Затверджено «Положення про Раду із забезпечення якості освіти та освітньої діяльності ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; «Положення про гаранта освітньої програми ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; «Порядок проведення конкурсного відбору під час заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників ДЗВО «Університет менеджменту освіти»; «Положення про експертну раду ЦІПО і системи неформальної післядипломної освіти «Український відкритий університет післядипломної освіти»; «Положення про преміювання та матеріальне стимулювання».

Рішенням Вченої ради відкрито навчальні курси: з польської мови, англійської мови (з підготовки до ЄВІ), підготовки до ЗНО, іноземної мови для іноземних громадян та громадян України й затверджено відповідні робочі навчальні програми.

Також затверджено робочі навчальні плани та програми навчальних дисциплін на 2021-2022 н.р. для слухачів Підготовчого відділення іноземних громадян Центру міжнародного співробітництва та освіти за напрямами підготовки (інженерно-технічний, економічний, медико-біологічний, гуманітарний).

Рекомендовано до друку збірник наукових праць «Вісник післядипломної освіти» № 17(46) Серії «Педагогічні науки», «Соціальні та поведінкові науки».