ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

17 лютого 2022 року ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України спільно з ТОВ «Видавництво Ранок» проведено Всеукраїнський День відкритих дверей, який відбувся в онлайн форматі на платформі Zoom з одночасною трансляцією на YouTube каналі Університету: https://www.youtube.com/watch?v=9sWvjhSnMtc

Захід охопив майже 330 вступників-2022 та їх батьків зі всіх регіонів України.

Презентувала Університет проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова, яка відзначила особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності відповідно до Стратегії розвитку, високу кваліфікацію науково-педагогічного складу, переваги навчання для здобувачів вищої освіти, можливості підготовки до загальнодержавного ЗНО, ознайомила з онлайн ресурсами, що допоможуть вступникам отримати вчасно корисну й актуальну інформацію для вступу до закладу вищої освіти. Абітурієнтів було запрошено на курси з підготовки до ЗНО з навчальних предметів (математика, українська мова та література, історія України, біологія, англійська мова), польської, англійської мов, курси для вступу в магістратуру – підготовка до ЄВІ, що функціонують в університеті.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Віра Драгунова представила презентацію Київського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо особливостей підготовки та проведення загальнодержавного ЗНО в 2022 році. Спікер ознайомила присутніх із нормативною базою щодо проведення ЗНО, термінами основної й додаткової сесій, графіком проведення ЗНО/ДПА та їх порядком, термінами реєстрації на ЗНО для всіх категорій учасників, особливостями формування реєстраційної картки та загальних характеристик сертифікаційних робіт ЗНО 2022 року, строками оприлюднення ЗНО/ДПА на інформаційних сторінках учасників тощо.

Цікавими та пізнавальними для аудиторії був виступ на тему «ЗНО з української мови і літератури 2022: крок за кроком до високих результатів» Інни Літвінової, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, співавтора Інтерактивних довідників-практикумів із тестами «ЗНО-2022: Українська мова» та «ЗНО-2022: Українська література». Спікер надала учням загальні рекомендації щодо підготовки до ЗНО з української мови та літератури, наголосила на розподілі тестових завдань із предмету за складністю, звернула увагу на характеристику завдань, особливості програми ЗНО з української мови та літератури, надала характеристику сертифікаційної роботи та розподілу завдань відповідно до розділів програми, рекомендувала комплекти посібників «Видавництва Ранок» із підготовки до ЗНО.

Рекомендаціями щодо якісної підготовки до ЗНО з математикиподілився з вступниками-2022Євген Нелін, кандидат педагогічних наук, професор, професор кафедри математики ХНПУ імені Г.С. Сковороди, автор підручників з математики. Автор проаналізував типові помилки вступників, зорієнтував їх увагу на правильності виконання конкретних задач за різними рівнями та відповідно до програми ЗНО з математики.

Навчання в Навчально-науковому інституті менеджменту і психології, новації вступної кампанії в 2022 році, особливості вступу до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Правила прийому на навчання до університету, галузі знань, спеціальності, освітні програми підготовки фахівців, студентське життя у своїй презентації продемонстрували студентки спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Якубець Ольга та Верболюк Дарія.

Підвела підсумки заходу директор ННІМП Тетяна Рожнова, яка відповіла на питання абітурієнтів щодо працевлаштування, вартості навчання, умов проживання в гуртожитку, підготовки до ЄФВВ та ЄВІ, міжнародної мобільності, режиму навчання за освітніми програмами.

Сердечно дякуємо нашим партнерам ТОВ «Видавництво Ранок», всім учасникам, хто долучився до обговорення актуальних проблем підготовки до ЗНО, за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутньої професії. І запрошуємо на навчання та профорієнтаційні проєкти, що успішно реалізуються на базі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Учасників заходу було запрошено на:

  • Всеукраїнський День відкритих дверей:

21 квітня 2022 року о 14:30https://youtu.be/zth2AV0ku1o

08 червня 2022 року о 14:30https://youtu.be/DWosTpQkdho

  • Ярмарок сучасних професій для молоді:

24 березня 2022 року: https://youtu.be/O3UXvf8__aA

19 травня 2022 року: https://youtu.be/55YlV-jy9RQ

Перегляд Всеукраїнського дня відкритих дверей доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=9sWvjhSnMtc&t=3s

До нових зустрічей!