ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ ТА ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАДИ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ ТА ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

31 січня 2022 року відбулося онлайн-засідання Ради із забезпечення якості освіти та освітньої діяльності (далі – Рада) ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України під головуванням Голови ради, проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталії Муранової.

Відповідно до порядку денного Голова Ради Наталія Муранова представила План роботи Ради із забезпечення якості освіти та освітньої діяльності на 2022 рік, який був рекомендований до затвердження.

Завідувач відділу моніторингу якості освіти, ліцензування та акредитації Олена Безнос доповіла про необхідність перегляду Положення про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників ДЗВО «Університет менеджменту освіти». Було створено робочі групи з розробки нових редакцій вищевказаних документів.

Олена Безнос також наголосила на необхідності постійного зворотнього зв’язку з ключовими стейкхолдерами Університету. З цією метою була також створена робоча група для перегляду та затвердження анкет опитувань різних груп стейкхолдерів задля проведення в подальшому соціологічних досліджень й аналізу їх результатів.

На засідання Ради були запрошені гаранти освітньо-професійних програм другого (магістерського) освітнього рівня: Ія Дегтярьова (Публічне управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор та Оксана Ковтун (Управління проектами), кандидат наук з державного управління, доцент, які проінформували про хід підготовки до акредитації зазначених НПП.

Під час засідання директор науково-методичного центру ліцензування та акредитації Олена Бойко представила членам Ради для обговорення план коригувальних дій за висновками експертних комісій з акредитацій попередніх освітньо-наукових програма.  

У ході роботи Ради було обговорено та затверджено скорегований план-графік проведення внутрішніх аудитів в Університеті на 2022 рік.