БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ НЕПЕРЕРВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ДОЛУЧИВСЯ ДО СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ #Коронавірус_не_вирок

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ НЕПЕРЕРВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ДОЛУЧИВСЯ ДО СОЦІАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ #Коронавірус_не_вирок

07 квітня 2020 року колектив Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти долучився до соціальної ініціативи #Коронавірус_не_вирок Юлії Гришиної, голови підкомітету з питань вищої освіти України, народної депутатки України.

Чи можемо ми стояти осторонь, коли Україна зіштовхнулась із ще одним викликом – пандемією коронавірусної хвороби COVID -19? Такі цивілізаційні виклики потребують консолідації зусиль громадськості, соціальної згуртованості, небайдужості кожного з нас. 

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти перерахували середньоденну заробітну плату в якості благодійного внеску для КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №3». Білоцерківська міська лікарня №3 є базовим закладом у боротьбі з коронавірусною інфекцію COVID-19 на території Київської області та країни в цілому. У зв’язку із збільшення кількості хворих у лікарні збільшується потреба в засобах індивідуального захисту, дезінфіктантах, виробах медичного призначення, ліках та обладнанні.

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти є переміщеним державним закладом вищої освіти із району проведення антитерористичної операції. Науково-педагогічні працівники на собі відчули взаємодопомогу, підтримку, небайдужість колег. Тому відгукнулись на соціальну ініціативу Юлії Гришиної, а також ініціативу нашого закладу-партнера- Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну.

Китай, Італія, Іспанія, Велика Британія, Японія… На жаль, хвороба блискавично поширюється світом, від неї  не застрахований ніхто.

Успішність та адекватність вирішення поставлених перед суспільством таких викликів-стимулів знаменує собою вияв розвитку цивілізації, прогресивний рух етносу до самовизначеності й самодостатності.

Долучайтесь, бо «людина починається з добра,
З уміння співчувати, захистити». Сподіваємось, що спільними зусиллями подолаємо будь-яку хворобу. Адже #Коронавірус_не_вирок.