ДЕНЬ ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ

15 травня 2021 року ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України до Дня науки запросив на профорієнтаційну онлайн зустріч майбутніх студентів. Всеукраїнський День відкритих дверей відбувався в атмосфері партнерства, взаєморозуміння, конструктиву й творчості.

Презентувавши освітню, наукову, міжнародну діяльність університету проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Петрівна Муранова, окреслила місію та візію закладу освіти, особливості та перспективи навчання, паралельне навчання й перехресний вступ, навчання за програмою подвійного диплому та на кафедрі військової підготовки, а також його унікальність – належність до Національної академії педагогічних наук України.

Професійними модераторами заходу були: Тетяна Анатоліївна Махиня, професорка кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти та Святослав Сергійович Корсакевич, методист вищої категорії кафедри публічного управління та проєктного менеджменту ННІМП.

Особливості вступної кампанії-2021 висвітлила відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Віталіївна Жукова, зазначивши терміни роботи Приймальної комісії, строки прийому документів для здобуття вищої освіти, перелік документів та сертифікати ЗНО до вступу, перелік спеціальностей та освітніх програм ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». Доповідач окреслила основні кроки вступника; охарактеризувала вступ на основі диплому молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра; процедуру реєстрації на ЄВІ та вступ до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» без ЗНО.

Виступ стейкхолдера Ірини Олександрівни Калініченко, завідувачки кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти Полтавського обласного ІППО імені М. В. Остроградського був присвячений різноманіттю баз практик університету, де можна отримати теоретичні й практичні навички; широким можливостям для працевлаштування випускників.

Випускниця, магістр педагогіки вищої школи Тетяна Вікторівна Баранцева урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю, поділилася своїми позитивними враженнями під час навчання в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України; підкреслила високий професіоналізм професорсько-викладацького складу та керівництва.

Про академічну мобільність студентів та викладачів розповіла присутнім Оксана Анатоліївна Ковтун, завідувачка відділу міжнародного співробітництва. Виступ стосувався основних міжнародних проєкти для студентів, зокрема: Австрійсько-український - «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах» KulturKontakt Austria від імені Федерального міністерства освіти, науки та досліджень Австрії.

Цікавими та змістовними були виступи завідувачів та представників кафедр Навчально-наукового інституту менеджменту та психології НІМП, які презентували особливості освітніх програм, їх зміст та унікальність; можливості працевлаштування здобувачів освіти та їх подальшу успішну кар’єру.

Підсумовуючи Всеукраїнський день відкритих дверей Тетяна Євгенівна Рожнова, директорка Навчально-наукового інституту менеджменту і психології відмітила сучасну інфраструктуру університету, високу кваліфікацію викладачів, можливість розвитку наукових здібностей і талантів студентства, проходження практики в провідних установах держави.

Учасники онлайн зустрічі отримали відповіді фахівців на всі запитання щодо перебігу вступної кампанії-2021.

Тож побажаємо нашим вступникам високорейтингових сертифікатів ЗНО, здійснення мрій і планів.

До зустрічі в ДЗВО «Університет менеджменту освіти НАПН України!