ДЕНЬ ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ В УМО

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ В УМО

25 листопада 2021 року ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України гостинно відчинив не тільки «двері», а й власні серця для майбутніх вступників. Всеукраїнський День відкритих дверей, який відбувся в онлайн форматі на платформі Zoom, є важливим профорієнтаційним заходом для учнівської молоді задля визначення свого професійного майбутнього. Керівництво університету, члени Приймальної комісії та викладачі започаткували День відкритих дверей, щоб допомогти абітурієнтам вирішити для себе найважливіше життєве питання – «Куди піти навчатися?», «Ким бути?», «Як зробити правильний вибір?», «Де продовжити подальше навчання?».

До онлайн спілкування долучилися учні старших класів, училищ, студенти коледжів і батьки, адже надзвичайно важливим у житті кожного майбутнього студента є вибір закладу вищої освіти та професії на все життя.

Програма зустрічі передбачала виступи спікерів ‑ членів ректорату, представників Приймальної комісії, дирекції Навчально-наукового інституту менеджменту та психології. Модератор заходу – відповідальний секретар Приймальної комісії Віра Драгунова.

Відкрила захід та привітала учасників Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, яка представила інтерактивну презентацію, акцентувавши увагу на стратегічних напрямах діяльності Університету; його структурі; кадровому потенціалі; особливостях організації освітнього процесу в сучасних умовах; перевагах навчання в закладі освіти; особливостях підготовки до загальнодержавного ЗНО-2022; наукових, освітніх та профорієнтаційних проєктах для учнівської молоді; а також надала корисні поради; запросила на курси польської, англійської мов, курси для вступу в магістратуру – підготовка до ЄВІ; ознайомила з онлайн ресурсами, що допоможуть вступникам отримати корисну й актуальну інформацію.

Під час виступу Віри Драгунової, заступниці директора з навчально-виховної роботи ННІМП, відповідального секретаря Приймальної комісії учасники мали можливість ознайомитися з особливостями вступу до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України у 2022 році; основними кроками вступника; освітніми програмами підготовки фахівців; структурою сайту Університету; переліком необхідних документів для вступу; переліком конкурсних предметів у сертифікатах ЗНО; строками прийому заяв і документів; процедурою реєстрації на ЄВІ; проєктами «Вступ без ЗНО» та «Програмою подвійного дипломування»; можливостями навчатися на кафедрі військової підготовки, паралельного навчання та перехресного вступу, а також абітурієнтам було надано важливу пораду – як успішно підготуватися до ЗНО з викладачами Університету.

Заступник директора Навчально-наукового інституту менеджменту і психології Олена Фещенко представила структуру Інституту, його потужні кафедри та кадровий склад, міжнародні проєкти, ознайомила з переліком спеціальностей та освітніми програмами, розповіла про подальші перспективи працевлаштування випускників та привабливі проєкти для здобувачів освіти; розкрила особливості підготовки наукових кадрів в сучасних умовах та відмітила, що в Інституті створені належні умови для забезпечення якості надання освітніх послуг, можливості розвитку наукових здібностей, проходження практики та досягнення життєвого успіху в майбутньому.

До профорієнтаційної роботи Університету долучився Олександр Нікітюк, представник військової кафедри Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Учасники заходу отримали відповіді на всі запитання, подякували працівникам Університету за нагоду і можливість онлайн консультування в умовах карантинних обмежень.

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутньої професії. І запрошуємо на навчання!

Крокуємо до успіху разом із ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Наступний Всеукраїнський День відкритих дверей відбудеться 16 грудня 2021 року о 15.00. Детальна інформація та реєстрація за посиланням: http://umo.edu.ua/denj-vidkritikh-dverej-21-30

Вступники можуть отримати необхідну інформацію на сайті Університету за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

Перегляд Дня відкритих дверей можливий на YouTube каналі: https://youtu.be/w-bOFslaYXs

 

Ми у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_

До нових зустрічей!