ДЗВО УМО ГОСТИННО ВІДЧИНИВ ДВЕРІ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ

ДЗВО УМО ГОСТИННО ВІДЧИНИВ ДВЕРІ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ

12 червня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся онлайн Всеукраїнський День відкритих дверей. Це вже третя зустріч, яка проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із особливостями навчання в університету, освітньо-професійними програмами, та особливостями цьогорічної вступної кампанії.

Офіційну частину відкрив проректор з наукової роботи та цифровізації університету, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Олег Михайлович Спірін. У своїй презентації він розповів про університет, про ті можливості, і переваги, які отримує кожен здобувач освіти, а також поінформував присутніх про перспективи працевлаштування випускників.  

За програмою для учасників онлайн-зустрічі відбулися віртуальна екскурсія, виступи випускників та огляд сайту УМО.

Особливості вступної кампанії-2021 висвітлила відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Віталіївна Жукова, яка ознайомила гостей з  почерговими кроками щодо вступу, назвала терміни вступної кампанії, ознайомила з Правилами вступу до університету, розповіла про роботу освітніх центрів «Крим-Україна», «Донбас-Україна».

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася виступами завідуючих та представників кафедр. У своїх презентаціях вони представили особливості освітніх программ, міжнародної мобільності здобувачів освіти й викладачів, можливості працевлаштування випускників.

Маємо надію, що таке близьке знайомство з ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України допоможе нашим студентам зробити вірний вибір, й вже восени вони приєднаються до нашої згуртованої родини.

До зустрічі в ДЗВО «Університет менеджменту освіти НАПН України!