ЕКСПЕРТ «EU4Skills» ВИСТУПИВ ПЕРЕД СЛУХАЧАМИ  КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

ЕКСПЕРТ «EU4Skills» ВИСТУПИВ ПЕРЕД СЛУХАЧАМИ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

В останні дні ІІІ онлайн етапу курсів підвищення кваліфікації на кафедрі професійної і вищої освіти (завідувач кафедри д.пед.н., проф. Л.М. Сергеєва) відбулась тематична зустріч слухачів категорії «Заступники директора ЗП(ПТ)О з навчально-виробничої роботи» з експертом польської частини програми «EU4Skill» з питань аналізу ринку праці Василем КАШЕВСЬКИМ.

«EU4Skills: кращі навички для сучасної України» – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

EU4Skills підтримує реформу професійно-технічної освіти в Україні з  метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та  допомогти молоді та дорослим  реалізувати власний потенціал.

Серед іншого, «EU4Skill» допоможе модернізувати інфраструктуру і обладнання в обраних ЗП(ПТ)О та розробити новий контент для освітніх програм. Ці зміни допоможуть педагогічним працівникам та випускникам відповідати вимогам ринку праці.

Програма реалізується за підтримки  Європейського Союзу та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії. Програму  в Україні реалізують Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) та партнери.