ФЛЕШМОБ «ОСТАННІЙ ДЗВОНИК – РОДИННЕ СВЯТО»

ФЛЕШМОБ «ОСТАННІЙ ДЗВОНИК – РОДИННЕ СВЯТО»

Останній дзвоник – це надзвичайний і незабутній день, тепле родинне свято, якого завжди з нетерпінням чекають батьки, вчителі, учні. Його немає в календарі, але воно є у житті кожної людини та кожного з нас.

За доброю традицією ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України активно долучився до урочистостей з нагоди святкування Останнього дзвоника в закладах загальної середньої освіти України, які є потенційними партнерами університету. А особливо зворушливою є участь у святі, де навчаються рідні діти та внуки працівників. На зустрічах прозвучала вітальна листівка від ректора університету Кириченка Миколи Олексійовича з побажаннями добра, успіху та здійснення мрій.

Долучаючись до флешмобу «Останній дзвоник – родинне свято», науково-педагогічні працівники та вчителі зробили разом з учнями спільні світлини, щоб зберегти найкращі моменти шкільного життя.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

Шановні випускники! Обираючи заклад для подальшого навчання, пам’ятайте, що колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України  це справжня родина, яка завжди готова прийняти Вас до великої дружньої сім’ї й допомогти втілити в реальність Ваші мрії, задуми, плани та сприяти побудові успішної професійної кар’єри!