ІННОВАЦІЇ В УПРАВЛІННІ УНІВЕРСИТЕТАМИ: ЕЛЕКТРОННЕ УРЯДУВАННЯ

ІННОВАЦІЇ В УПРАВЛІННІ УНІВЕРСИТЕТАМИ: ЕЛЕКТРОННЕ УРЯДУВАННЯ

Приємно повідомити науковій спільноті університету, що стаття «Інновації в управлінні університетами: електронне урядування» ректора Миколи Кириченка вийшла друком у черговому випуску Всеукраїнського громадсько-політичного тижневика «Освіта» № 13-15 (5968-5971).  

У своїй статті Кириченко М.О. аналізує нову модель управління вищою освітою (врядування), яка характеризується динамікою розвитку та адаптацією до вимог зовнішнього оточення. Саме за допомогою інноваційних технологій та упровадження електронного урядування заклади освіти можуть обмінюватися цінностями для соціально-економічного розвитку світу та України. Важливо навчитися постійно вчитися, змінюватися і бути відкритим до змін навколо нас.

Серед засновників газети є Національна академія педагогічних наук України, ЦК профспілки працівників освіти і науки України, Трудовий колектив редакції, Академія інженерних наук України, Творча спілка вчителів України, Всеукраїнське педагогічне товариство імені Гр. Ващенка, Спілка викладачів вищої школи та науковців України.

Електронний варіант тижневика «Освіта» можна переглянути на сайті НАПН України за посиланням: http://naps.gov.ua