ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ПІДСУМКИ МІЖНАРОДНОГО СТАЖУВАННЯ

ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ПІДСУМКИ МІЖНАРОДНОГО СТАЖУВАННЯ

3 – 9 березня 2019 р. у м. Братислава (Словацька Республіка) відбувся ІІІ Міжнародний освітньо-науковий Форум «Угода про асоціацію: рушійні інтеграційні зміни», на якому було розглянуто актуальні проблеми співробітництва між Україною та європейським Союзом, обговорено перспективи регіонального розвитку, вироблені теоретичні та практичні поради з побудови успішної наукової кар’єри, презентовано відкриті гранти та проекти.

У роботі Форуму взяли участь та виступили із доповідями: доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва, кандидат педагогічних наук, доцент Лариса Оліфіра та докторант кафедри професійної і вищої освіти та права ЦІПО Університету, кандидат педагогічних наук Тетяна Стойчик.

Учасники освітньо-наукового Форуму ознайомились із організацією освітньої діяльності Dubnicky technjlogicky institute v Dubnici nad Vahom та Slovenska technicka univerzita v Bratislave, виконали програму міжнародного стажування в обсязі 6 кредитов ECTS у Пан-Європейському університеті міста Братислава (Словацька Республіка) та отримали сертифікат європейського зразку.