КОНТРАКТНІ ЗАЯВИ ВСТУПНИКІВ, ЯКИХ ЗАРАХОВАНО НА БЮДЖЕТ, БУДУТЬ АНУЛЬОВУВАТИСЯ АВТОМАТИЧНО

КОНТРАКТНІ ЗАЯВИ ВСТУПНИКІВ, ЯКИХ ЗАРАХОВАНО НА БЮДЖЕТ, БУДУТЬ АНУЛЬОВУВАТИСЯ АВТОМАТИЧНО

Відповідно до Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2021 році однією з новацій є те, що заяви зарахованих на бюджет вступників на основі повної загальної середньої освіти та на магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» виключаються з конкурсів на інші місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, крім випадків подання вступником окремої заяви під час виконання вимог для зарахування на бюджет.

Про це йдеться в листі МОН України.

Тобто, якщо вступники, які отримали рекомендацію на бюджет і планують виконати вимоги до зарахування (надали оригінали документів), хочуть продовжити брати участь у конкурсі на інші місця на контракт, то вони мають зробити відповідне підтвердження у власному електронному кабінеті для кожної заяви, за якою бажають продовжити участь у таких конкурсах, або написати відповідну заяву у довільній формі у Приймальній комісії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (для вступників, які подавали паперові заяви).

Заяви вступників, які не отримали рекомендацію на бюджет або не виконали вимоги до зарахування (не були включені до наказів про зарахування на навчання за державним або регіональним замовленням), скасовуватись не будуть, а вступникам не потрібно здійснювати відповідні підтвердження в електронних кабінетах або подавати додаткові заяви до Приймальної комісії ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Нагадаємо, що триває реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ) до 5 серпня 2021 року. Реєстрація у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» .

Контактна особа ДЗВО «Університет менеджменту освіти»: Максимихіна Олена Володимирівна, тел.: 0676132395, dzvoumo@gmail.com

Детальна інформація про реєстрацію: http://umo.edu.ua/maghistratura

Детальна інформація для вступників ДЗВО «Університет менеджменту освіти»: http://umo.edu.ua/applicants