МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У ЛИТВІ

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У ЛИТВІ

20-21 травня 2021 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Управління. Бізнес. Технології - Інновації. Тенденції і виклики», присвячена кращим практикам обміну досвідом, успішному використанню новітніх технологій та стратегіям підвищення ефективності управління.

Організатором конференції виступив Маріямпольський університет прикладних наук (м. Маріямпіль, Литва), який об’єднав науковців різних країн світу, в тому числі і з України.

Конференція складалась із чотирьох секцій, під час яких обговорювались питання щодо інновацій освіти в період діджиталізації; інтеграції науки на міжнародному рівні; пошуку спільних ефективних підходів до вирішення актуальних проблем та впровадження їхніх результатів у практику публічного управління та адміністрування.

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на міжнародному рівні гідно презентував ректор нашого університету Микола Кириченко, який представив науковій спільноті доповідь «Информационализм как главный мегатренд развития «символической идеологии и культуры интернета».

Участь у таких заходах є важливою складовою міжнародної діяльності Університету менеджменту освіти, що сприяє розширенню співробітництва університету з іноземними партнерами.