На базі старого Інституту змісту освіти працюватимуть 470 осіб

На базі старого Інституту змісту освіти працюватимуть 470 осіб

Міністерством освіти і науки затверджено структуру та штатну чисельність працівників Інституту модернізації змісту освіти та Інституту освітньої аналітики, які функціонуватимуть замість скандально ліквідованого Інституту інноваційних технологій та змісту освіти.

Згідно з наказами МОН, штатна чисельність працівників Інституту модернізації змісту освіти складе 350 осіб, а Інституту освітньої аналітики 120 осіб.

Основним завданням новоствореного Інституту модернізації змісту освіти стане розробка навчальних планів, програм та підручників відповідно до оновлених державних стандартів.

У свою чергу, Інститут освітньої аналітики має забезпечити якісний збір, аналіз та узагальнення статистичної інформації, на основі якої мають прийматись рішення щодо подальшого реформування освітньої сфери.

Як відомо, ліквідація Інституту інноваційних технологій та змісту освіти мала на меті знищення корупційних схем під час закупівлі шкільних підручників, а також звільнення людей які брали участь у цих процесах. На базі інституту працювало 612 співробітників.