НАУКОВЦІ УНІВЕРСИТЕТУ – ОСВІТЯНАМ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - 2021»

НАУКОВЦІ УНІВЕРСИТЕТУ – ОСВІТЯНАМ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - 2021»

Науково-педагогічні працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на чолі з ректором Миколою Кириченком взяли участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Інноватика в сучасній освіті – 2021», яка проводилась 20-22 жовтня 2021 року.

За програмою виставки були проведені різноманітні онлайн заходи на актуальну тематику для освітян України за міжнародною участю, зокрема:

  • круглий стіл «Інтернаціоналізація вищої освіти: виклики, досягнення, перспективи».
  • онлайн-воркшоп «STEM-орієнтований підхід у професійній освіті: перспективи, виклики, тенденції».
  • науково-практична студія«Методологія та практика професійного розвитку менеджера освіти за часів Незалежності України».
  • лекція «Ключові ознаки, структура і дизайн сучасного тренінгу».
  • круглий стіл «Супротив змінам в умовах цифрової трансформації».
  • жива бібліотека:презентація цифрового програмно-методичного комплексу «Школа педагогічного коучингу як компетентнісно орієнтована модель професійного розвитку педагога П(ПТ)О».

Педагогічні працівники, які підготували та провели онлайн заходи, отримали дипломи Національної академії педагогічних наук України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «За активну участь у семінарах виставки і представлення освітніх інноваційних технологій».

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяв активну участь у конкурсі «Національне визнання наукових досягнень», що проводився в рамках виставки. Інститут відзначено золотою медаллю у номінації «Упровадження в освітню діяльність інноваційних проєктів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти» за цифровий програмно-методичний комплекс «Удосконалення сучасних моделей підвищення кваліфікації педагогів професійної освіти в умовах сталого розвитку», авторський колектив під науковим керівництвом директора В.В. Сидоренко.

Скарбниця вагомих досягнень у науковій, науково-методичній та освітній діяльності ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України збагатилася престижними нагородами: золотою медаллю, дипломами та численними іменними сертифікатами виставки.

Вітаємо колег та бажаємо подальших творчих успіхів!