НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА:  ШЛЯХИ МІЖКАФЕДРАЛЬНОЇ СПІВПРАЦІ

НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА: ШЛЯХИ МІЖКАФЕДРАЛЬНОЇ СПІВПРАЦІ

 

 

 

  

       

15 травня 2017 р. на кафедрі державної служби і менеджменту освіти ЦІППО (завідувач кафедри доктор наук із державного управління, професор Ніна Діденко) відбулася зустріч із завідувачем кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання  Криворізького державного педагогічного університету, доктором педагогічних наук, доцентом Оленою Лаврентьєвою.

У ході зустрічі обговорено напрями міжкафедрального співробітництва за напрямом професійна освіта : на засадах взаємообміну участь у заходах з питань інноваційної та дослідно-експериментальної діяльності; обмін інформацією за результатами науково-дослідної роботи з питань вивчення та практичного впровадження перспективних напрямів у системі освітніх послуг; забезпечувати сприятливі умови стажування науково-педагогічних працівників; участь у спільних заходах, що проводяться кафедрами та Університетами.

У зустрічі взяли участь доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва, кандидати наук, доценти Ольга Пащенко та Юрій Красильник, старший викладач Вікторія Купрієвич, які запросили колег до участі у науково-практичній конференції, що планується провести у вересні 2017 р.