НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ІНТЕНСИВІ “ВИКЛАДАЧІ В ДІЇ”

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ІНТЕНСИВІ “ВИКЛАДАЧІ В ДІЇ”

Із 01 по 03 листопада 2019 року старший викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти Лукіянчук Алла Миколаївна взяла участь в інтесиві “Викладачі в дії”. Захід відбувся у м. Тернопіль.

Зустріч пройшла у форматі поєднання теоретичних і практичних кейсів, «живої бібліотеки», майстер-класів, mind-mapping, що дозволило поглибити вже існуючі знання, а також напрацювати інструменти для практичного використання у професійній діяльності.

Упродовж трьох днів учасники:

- працювали у звичних форматах живої бібліотеки, енерджайзерів, mind-mapping над тим, що є актуальним для науково-педагогічних працівників, – від побутових до наукових питань та віднаходити шляхи їх вирішення;

- училися вести переговори: від формування стратегії і плану до підбору команди, від практичного втілення результатів на майстер-класі до провідного бізнес-тренера;

- дізналися про досвід успішних громадських кампаній;

- училися організовувати й проводити професійну діяльність ефективно: 60% практики і 40% теорії.

Цікавою і насиченою була програма інтенсиву.

Після опрацьованих матеріалів курсу “Викладачі в дії” теоретичні знання, набуті навички будуть використані під час курсів підвищення кваліфікації у БІНПО для підготовки компетентного й конкурентноспроможного на ринку освітніх послуг фахівця.