Науково-педагогічні працівники ДЗВО УМО відвідали центральний офіс компанії NOVUS

Науково-педагогічні працівники ДЗВО УМО відвідали центральний офіс компанії NOVUS

10 грудня 2021 року науково-педагогічні працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на запрошення стейкхолдерів відвідали центральний офіс компанії NOVUS (ТЦ Ретровіль). Зустріч відбувалася в змішаному форматі.

Університет представляли проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова; доктор педагогічних наук, професор Наталія Приходькіна; доктор наук з державного управління, професор Ія Дегтярьова; завідувач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Бурлаєнко; кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та особистісного розвитку Андрій Гусєв.

У процесі профорієнтаційного заходу в центральному офісі компанії NOVUS співробітникам було представлено Університет, його стратегічні перспективи розвитку, освітню, наукову, міжнародну діяльність. Партнерів цікавила інформація про переваги навчання, умови вступу до Університету, перехресний вступ, паралельне навчання, програми подвійного дипломування, вступ без ЗНО, перспективи працевлаштування після завершення навчання; програми підвищення кваліфікації, вебінари тощо.

Під час плідного діалогу було спільно визначено шляхи майбутньої співпраці  двох установ.

Партнерів команди NOVUS було запрошено на День відкритих дверей ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, який відбудеться 16 грудня 2021 року о 15.00 в форматі онлайн. Детально про захід: http://umo.edu.ua/denj-vidkritikh-dverej-21-30