ОСВІТНІ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ БЕЗПЕРЕРВНОГО  ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

ОСВІТНІ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ БЕЗПЕРЕРВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

11.03.2017 р. у м. Львові завершилися двотижневі виїзні курси підвищення кваліфікації двох груп керівних і педагогічних кадрів коледжів  (технікумів) (куратор-тьютор – кандидат технічних наук, доцент Ольга Пащенко), що проводилися на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України» (директор Роман Дадак).

Освітній процес курсів підвищення кваліфікації здійснювали викладачі кафедри державної служби та менеджменту освіти: доктор педагогічних наук, професор Л. Сергеєва, кандидат економічних наук, доцент професор кафедри В. Гусєв, кандидати педагогічних наук, доценти Л. Оліфіра,   Ю. Красильник, Н. Любченко, кандидат технічних наук, доцент О. Пащенко, старший викладач В. Купрієвич та інші.

Зі слухачами проводились заняття відповідно до навчально-тематичного плану, який розроблено максимально наближеним до професійних запитів слухачів.

Захист випускних робіт слухачів засвідчив актуальність та різноманітність обраних тем, їхню професійно-практичну спрямованість.

У роботах наведено досвід педагогічних колективів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації області, що ґрунтується на знаннях та інноваціях, активній життєвій позиції сучасного педагога у прагненні до безперервного професійного розвитку для забезпечення власної конкурентоздатності.

Аналіз результатів проведеного анкетування слухачів засвідчив важливість,  оптимальність та ефективність обраної форми проведення курсів підвищення кваліфікації, що сприяє удосконаленню змістової складової у подальшій педагогічній діяльності.

Голова Асоціації ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Роман Дадак, слухачі курсів висловили щирі слова вдячності науково-педагогічним працівникам кафедри державної служби і менеджменту освіти ЦІППО за високий професіоналізм, змістовні практичні заняття, розуміння й креативність та повідомили про бажання співпрацювати і надалі.