ОСВІТНІЙ ІВЕНТ У БІНПО ПРОФЕСІЙНО ЗГУРТОВУЄ, МОТИВУЄ ДО РОЗВИТКУ, НАДИХАЄ (НАС 1000 УЧАСНИКІВ)

ОСВІТНІЙ ІВЕНТ У БІНПО ПРОФЕСІЙНО ЗГУРТОВУЄ, МОТИВУЄ ДО РОЗВИТКУ, НАДИХАЄ (НАС 1000 УЧАСНИКІВ)

16 квітня 2020 року відбулась третя зустріч науково-педагогічних працівників Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти з освітянами України у віртуальному просторі ОСВІТНЬОГО ІВЕНТУ.

Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка налічує 795 місць!

А на освітньому івенті у БІНПО було зареєстровано 1000 учасників з різних куточків України. Заклади професійної освіти, фахової передвищої освіти, державні заклади вищої освіти, післядипломної освіти… Ті колеги, які співпрацюють з Інститутом багато років, і ті замовники освітніх послуг, які мали можливість познайомитись із професійними ідеями, здобутками, напрацюваннями науково-педагогічних працівників БІНПО завдяки освітньому івенту.

Ініціативі проведення заходу завдячуємо САУХУ Петру Юрійовичу - академіку-секретарю Відділення вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, академіку Національної академії педагогічних наук України, доктору філософських наук, професору.

 

16 квітня 2020 року в ОСВІТНЬОМУ ІВЕНТІ працювали дві модераторки:

Сидоренко Вікторія, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, сертифікована тренерка Нової української школи з івент-форумом «Селф-коучинг як технологія самолідерства та управління професійними змінами»;

Денисова Анастасія, заступниця з навчальної роботи з майстер-класом «Застосування технологій дистанційного навчання в умовах карантинних заходів».

У період проведення обмежувальних заходів науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти організували освітній івент, щоб навчати і навчатись, удосконалюватись, розвивати ключові та фахові компетентності.

Об’єднала СПІЛЬНА МЕТА – підготовка інноваційного педагога професійної освіти відповідно до державної освітньої політики, з урахуванням суспільних викликів, роботодавців та ключових стейкхолдерів, який поєднує у своїй професійній діяльності теоретичну і практичну підготовки, має сформовані ключові, професійні та загальнопрофесійні компетентності, готовий конкурувати і бути активним суб’єктом на ринку праці..

Упродовж квітня 2020 року в освітньому івенті працювали 6 модераторів з різними темами, фомами, методами і підходами.

Позитивні відгуки замовників освітніх послуг, обмін професійним досвідом, зацікавленість та замотивованість – таким запам’ятався  ще один тиждень ОСВІТНЬОГО ІВЕНТУ у БІНПО.