ПАРТНЕРСТВО — ВАЖЛИВА СКЛАДОВА РОЗВИТКУ УНІВЕРСИТЕТУ

ПАРТНЕРСТВО — ВАЖЛИВА СКЛАДОВА РОЗВИТКУ УНІВЕРСИТЕТУ

Для ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України січень 2022 року видався врожайним для налагодження нових партнерських зв’язків. Партнерство ‑ це завжди надійність, це ті заклади освіти, компанії, установи із суміжних сфер, які сприяють розвитку вітчизняної освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти та освітньої діяльності.

У січні 2022 року новими партнерами Університету стали: Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Київська обласна рада та Європейський університет. Договори про співробітництво підписав ректор університету Микола Кириченко.

Важливими якостями наших партнерів вважаємо досвід на ринку освітніх послуг та можливість задовольнити потреби здобувачів освіти з урахування сучасних вимог ринку праці. Для ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України партнерство з лідерами вищої освіти України благотворно впливатиме на розширення можливостей, дозволятиме реалізувати масштабні інноваційні проєкти та стратегічні плани.

Для розвитку Університету і досягнення нових цілей партнерські відносини відіграють одну з ключових ролей. Партнери прямо або побічно допомагають Університету розвиватися та вибудовувати нові траєкторії подальшого розвитку.