ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ  КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ФАХІВЦІВ

ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ФАХІВЦІВ

13.02.2020 р. на засіданні комісії з професійної педагогіки, психології та змісту професійно-технічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти МОН України заслухано звіти про хід і результати інноваційної освітньої діяльності Всеукраїнського рівня на базі ЗП(ПТ)О.

4-х річний педагогічний експеримент (2016‒2019 рр.) на базі Криворізьського професійного гірничо-технологічного ліцею (директор В.Г. Сиротюк) завершено.

Із звітньою інформацією виступила к.п.н. Т.І. Стойчик, заступник директора ліцею. Результати експериментальної роботи всеукраїнського рівня з теми: «Педагогічні умови формування конкурентоздатності фахівців гірничого профілю в професійних навчальних закладах» (науковий керівник д.п.н., професор Л.М. Сергеєва, науковий консультант д.п.н., професор, академік Н.Г. Ничкало) ‒ схвалено.

Учасники дослідницької роботи відзначені нагородами НАПН України: директора ліцею В.Г. Сиротюка нагороджено медаллю «К.Д. Ушинський», Почесними грамотами НАПН України ‒ Т.І. Стойчик і наукового керівника ЕПМ професора Л.М. Сергеєву.

Подяку Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації за дорученням начальника департаменту О.В. Полторацького вручено д.п.н., професору Л.М. Сергеєвій за увагу до розвитку професійної (професійно-технічної) освіти у регіоні, всебічну підтримку у підвищенні якості підготовки фахівців Дніпропетровщини та наукове консультування у проведенні експериментальної роботи всеукраїнського рівня (2016-2019 рр.).