ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ УНІВЕРСИТЕТУ З КАСПІЙСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ, М. АЛМАТИ (КАЗАХСТАН)

ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ УНІВЕРСИТЕТУ З КАСПІЙСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ, М. АЛМАТИ (КАЗАХСТАН)

2 вересня 2021 року відбулася робоча зустріч керівництва ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та дирекції Навчально-наукового інституту менеджменту та психології з проректором з академічних питаньКаспійського університету (Caspian University) м. Алмати (Казахстан) Оксаною Киричок.

Оксана Киричок - доктор PhD, випускниця Каліфорнійського університету в Берклі, США, за программою Болашак і Nazarbayev University. 

Зустріч відбулася за участі: проректора з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків університету Наталії Муранової - доктора педагогічних наук, професора; директора ННІМП Тетяни Рожнової - кандидата педагогічних наук, доцента; заступника директора з науково-педагогічної та навчальної роботи Олени Фещенко - кандидата економічних наук, доцента; Оксани Ковтун, кандидата наук з державного управління, доцента; директора Центру міжнародного співробітництва та освіти Світлани Грицай.

Під час зустрічі було окреслено шляхи подальшої співпраціщодо міжнародної діяльності закладів вищої освіти, ініційованопідписання Меморандуму про співпрацю між двома університетами, що сприятиме спільній роботі над практичною підготовкою фахівців, які зможуть успішно працювати в умовах сучасного ринку та бути конкурентоспроможними. Підписання меморандуму забезпечить розширення можливостей співпраці як для здобувачів вищої освіти так і для науково-педагогічних працівників. Меморандум передбачатиме проведення спільних освітніх, інформаційно-консультативних, наукових заходів, реалізацію інноваційних проєктів, академічну мобільність здобувачів вищої освіти та викладачів.