Підписано договір про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та ДЗ «Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу»

Підписано договір про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та ДЗ «Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу»

26 листопада 2019 р. враховуючи взаємну зацікавленість у розвитку співробітництва та усвідомлюючи важливість спільних дій, які спрямовані на реалізацію завдань науково-дослідної роботи щодо розвитку лідерської компетентності керівників закладів загальної середньої освіти м. Тернополя в умовах упровадження Концепції «Нова українська школа»  ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та ДЗ «Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу» підписали договір про співпрацю.

Договір було підписано Наталією Іванівною Клокар, д. пед. н., професором, першим проректором ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Галиною Іванівною Литвинюк,  директором ДЗ «Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу». На підписанні договору була присутня Зоя Вікторівна Рябова, д. пед. н., професор, завідувач кафедри менеджменту освіти та права ЦІПО.

Договором передбачено проведення наукового дослідження «Розвиток лідерської компетентності керівників закладів загальної середньої освіти в умовах упровадження Концепції «Нова українська школа». Проект зазначеного дослідження було розглянуто і схвалено на засіданні бюро Відділення вищої освіти НАПН України.

Дослідження буде виконуватися з 2020 року відповідно до затвердженого постановою Президії  НАПН України від 24 січня 2019 року № -2/1-1 переліку напрямів і проблем для формування наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок за галузевою тематикою НАПН України.