ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ УМО З ГО «АНАЛІТИЧНО-КОНСАЛТИНГОВИЙ ЦЕНТР ПУБЛІЧНОГО ВРЯДУВАННЯ І ПРАВА»

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ УМО З ГО «АНАЛІТИЧНО-КОНСАЛТИНГОВИЙ ЦЕНТР ПУБЛІЧНОГО ВРЯДУВАННЯ І ПРАВА»

17 грудня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Університету з Громадською організацією «Аналітично-консалтинговий центр публічного врядування і права».

Меморандум підписали ректор Микола Кириченко та Голова цієї громадської організації Ольга Петроє.

Сторони домовилися про об’єднання зусиль у створенні сприятливих умов для формування і передачі передових наукових знань в галузях освіти, права, публічного управління та адміністрування, розробки і впровадження інноваційних підходів у процес підготовки здобувачів вищої освіти, формування у них компетентностей фахівця ХХІ століття з активною громадянською позицією, відповідальністю за свою долю і долю держави, конкурентоздатних на ринку праці та інше.

Меморандум передбачає співпрацю за такими напрямами: організація та проведення конференцій, круглих столів, семінарів, тренінгів, лекцій, майстер-класів, практикумів, стратегічних сесій, зустрічей для наукових і науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, студентів, керівників та працівників структурних підрозділів; спільне надання експертної, консультативної, організаційної та іншої необхідної допомоги суб’єктам публічного врядування.

Під час зустрічі ректор Микола Кириченко акцентував увагу на важливості підготовки фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» та залученні до освітнього процесу практиків та експертів у цій галузі.

Базовою кафедрою для організації взаємодії сторін визначено кафедру публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету.