ПІДПРИЄМНИЦЬКА ОСВІТА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

ПІДПРИЄМНИЦЬКА ОСВІТА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

31.01.20 р. науково-педагогічні працівники кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО взяли участь у роботі ІІІ Всеукраїнського вернісажу-практикуму «Профорієнтація і підприємливість в освітньому процесі й управлінні закладом освіти: сучасний стан, перспективи і виклики» на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за сприяння Компанії інтелектуальних технологій.

«Місія нашої зустрічі – сформувати нове мислення, адаптуватися до викликів сьогодення, розвивати партнерство», –  наголосив у вітальному слові проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н. професор А. М. Колот.

Професор Л. М. Сергеєва спільно із партнерами-педагогами Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка презентувала навчальні посібники «Лідерство», «Ділове спілкування», «Електронний бізнес», «Підприємницька діяльність» та ін.

Між Університетом менеджменту освіти (кафедра професійної і вищої освіти) і Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана (кафедра педагогіки і психології) укладено дієвий договір про співпрацю.