ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ  ВИЇЗНИХ ЗАНЯТЬ ДЛЯ ПРОФТЕХОСВІТЯН

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИЇЗНИХ ЗАНЯТЬ ДЛЯ ПРОФТЕХОСВІТЯН

11 липня 2017 р. відбулася робоча зустріч заступника директора ЦІППО, кандидата педагогічних наук, доцента Лариси Оліфіри та доктора педагогічних наук, професора Лариси Сергеєвої із заступником начальника управління професійної освіти Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  Таїсією Мусієнко.

Протягом лютого – червня 2017 року слухачі курсів підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів професійної освіти Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університету менеджменту освіти» НАПН України з метою ознайомлення та впровадження позитивного педагогічного і виробничого досвіду в навчально-виховний та навчально-виробничий процес відвідували виїзні заняття, що проводилися на базі інноваційних ПТНЗ м. Києва (http://umo.edu.ua/news/stolichna-profesijno-tekhnichna-osvita--slukhacham-centraljnogho-institutu-pisljadiplomnoji-pedaghoghichnoji-osviti.)

Від дирекції Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти ДВНЗ «Університету менеджменту освіти» НАПН України передано лист подяки на ім’я начальника управління професійної освіти Виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олега Бондаренка зі словами вдячності всім педагогічним колективам і керівникам ПТНЗ м. Києва, що були залучені до організації та проведення виїзних занять, за сприяння, творчий підхід, високий професіоналізм та чуйне ставлення до слухачів.

Окремо (за відгуками слухачів) відзначені педагогічні колективи та керівники:

  • Вищого професійного училища № 33 (директор Петро Наконечний);
  • Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва" (директор Наталія Горбатюк);
  • Державного професійно-технічного навчального закладу "Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва"   (директор, кандидат педагогічних наук Ольга Авраменко);
  • Державного навчального закладу «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» (директор Алла Новак);
  • Київського професійного енергетичного ліцею (директор Олександр Михальчук);
  • Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України (директор, кандидат педагогічних наук Дмитро Гоменюк).

Під час зустрічі обговорено подальші шляхи співпраці кафедри державної служби та менеджменту освіти ДВНЗ "Університет менеджменту освіти" з напряму професійна освіта та ПТНЗ міста, а для управління професійної освіти м. Києва безоплатно передано від науковців кафедри навчальні посібники «Корпоративна культура» та «Ландшафтний дизайн».