Початок навчання здобувачів вищої освіти ДЗВО «УМО» за програмою Два Дипломи

Початок навчання здобувачів вищої освіти ДЗВО «УМО» за програмою Два Дипломи

В лютому 2020 року здобувачі вищої освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО вперше приймають участь у Програмі Два Дипломи, яка започаткована за ініціативи Ректора Університету М.О. Кириченка та директорки Навчально-наукового інституту менеджменту та психології О.В. Алейнікової.

Організація навчального процесу за програмою подвійного диплому здійснюється згідно до підписаної Рамкової Угоди та Угод про реалізацію навчання в рамках Програми Два Дипломи (напрями «Управління», «Внутрішня безпека») з Вищою школою управління охороною праці в місті Катовіце (Республіка Польща).

В Програмі Два Дипломи у 2019-2020 навчальному році приймають участь 7 здобувачів вищої освіти УМО першого та другого курсів освітнього рівня «магістр» за напрямом «Управління»: Сацюк Гліб, Нагорна Людмила, Білик Олеся, Дорошенко Вікторія, Улановська Маргарита, Компанець Ольга та Мороз Ольга.

Бажаємо нашим найсміливішим та активним здобувачам, які прагнуть отримати нові знання та покорити європейські освітні вершини, натхнення, креативності, наснаги та наполегливості!!!

Інформацію про умови участі в програмі Два Дипломи можна отримати у відділі міжнародної співпраці ДЗВО «УМО», контактна особа – Ковтун Оксана Анатоліївна (3 навчальний корпус, к. 4.6.1).