ПОЧЕСНІ ІМЕНА УКРАЇНИ. ЕЛІТА ДЕРЖАВИ

ПОЧЕСНІ ІМЕНА УКРАЇНИ. ЕЛІТА ДЕРЖАВИ

Українська нація багата своїми скарбами - талановитими особистостями, світочами науки, освіти і мистецтва! Кожна така особистість немов промінь сонця, що зігріває і дає розквітнути професійним справам і оточенню.

До 30-річчя незалежності України вдячні сучасники та «Видавництво Логос Україна» (http://logos-ukraine.com.ua/project/index.php?project=piued&image=1) згадують талановитих українців, чиї постаті змінили Україну на краще в книзі «Почесні імена України. Еліта держави».

Серед таких, кращих синів України, постать Миколи Олексійовича Кириченка - ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

У виданні відзначено вагомий особистий внесок Кириченка Миколи Олексійовича у розвиток національної освіти України. Його управлінська звитяга і мудрість дозволили об’єднати під одним дахом кращі наукові дослідження та розробки, які ініціюються справжніми професіоналами у сфері освіти і науки!

Колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» сердечно вітає шанованого ректора Кириченка Миколу Олексійовича!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги у подальших кроках до успіху, довголіття! Нехай у Вашій душі завжди співає весна, плани і мрії збуваються, людська повага буде подякою Вам за плідну працю, уміння творити добро, а майбутнє ознаменується досягненнями, успіхом і моральним задоволенням від вашої плідної роботи на благо освіти та України. Благополуччя і нових професійних перемог та висот!