ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «THE MOVEMENT OF TRUST», АВТОР ПАНІ ЕВА-ЛОТТА ШЬОСТЕДТ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «THE MOVEMENT OF TRUST», АВТОР ПАНІ ЕВА-ЛОТТА ШЬОСТЕДТ

25 травня 2021 року за сприяння World Trade Center, ректорату ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулася лекція засновниці освітньої екокомпанії KUNO Leadership Community, члена правління торгового концерну Metro AG, телефонної компанії Elisa Oyj, компанія з продажу нерухомості Tritax EuroBox PLC Еви-Лотти Шьостедт.

З привітальним словом виступила т.в.о. ректора, доктор педагогічних наук, професорка Наталія Муранова, яка відзначила перспективи стратегічного партнерства нашого університету із World Trade Center в напрямах спільної участі в освітніх, наукових проєктах, програмах із метою обміну знаннями, досвідом і професійного розвитку; а також розроблення, апробації та науково-методичного супроводу адаптивної системи навчання, можливостей поетапного її впровадження в освітній процес.

Про можливості та перспективи економіки довіри, як підґрунтя подальшого розвитку України та суспільства, розповів Генрі Штеренберг – президент World Trade Center. При цьому він акцентував увагу, що надання освітніх послуг за новою екосистемою адаптивного навчання є перспективою формування нового покоління українських менеджерів, здатних використовувати комплексні ресурси для вирішення освітніх, маркетингових, консалтингових та інших бізнес-завдань.

Цю тезу підтримав і Олександр Чубатенко – віце-президент із розвитку проєктів World Trade Center, який презентував можливості системи адаптивного навчання та перспективи її впровадження в освітній процес.

Пані Ева-Лотта Шьостедт презентувала свою книгу The Movement of Trust, яка вже перекладена українською мовою. Вона зазначила: «що протягом свого життя зустрічає людей усіх поколінь та культур, часто бачить відмінності у тому, як вони дивляться на себе, який вбачають сенс у своєму лідерстві. Молоді люди прагнуть мати чітку мету й вбачати сенс своєї місії. Вони хочуть бути залученими до чогось більшого, вони хочуть змінити ситуацію далеко за межами власної компанії. І все ж багато компаній досі працюють без чіткої мети та довготермінової візії. Надихаючи приєднатися до руху The Movement of Trust, філософським підґрунтям якого є книга, авторка сподівається, що разом можна змінити ситуацію та відкритись для необхідних змін і розвитку через лідерство. Кожна людина робить свій вибір, це – її вибір».

Також спікерка розповіла про основні цінності та філософію власного бізнесу – компанії KUNO Leadership Community. Інтерактивна частина лекції показала зацікавленість учасників щодо інструментів формування менеджерів нового покоління - натхненних лідерів, можливостей управління компаніями в мультикультурному середовищі.

Активними учасниками зустрічі були науковці та здобувачі вищої освіти, слухачі підготовчого відділення університету. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері з дотриманням карантинних вимог.

Перегляд зустрічі можливий на YouTube каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA