ПРИВІТАННЯ IYF З НАГОДИ 20 РІЧНИЦІ  – МІЖНАРОДНЕ ПАРТНЕРСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО З IMEI (РЕСПУБЛІКА ПІВДЕННА КОРЕЯ)

ПРИВІТАННЯ IYF З НАГОДИ 20 РІЧНИЦІ – МІЖНАРОДНЕ ПАРТНЕРСЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО З IMEI (РЕСПУБЛІКА ПІВДЕННА КОРЕЯ)

08 червня 2021 року відбулася офіційна зустріч Ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти», член-кореспондента Національної академії наук вищої освіти України, доктора філософії, професора кафедри філософії і освіти дорослих Миколи КИРИЧЕНКА з Директором Всеукраїнського Інституту Розвитку Інтелекту в м. Київ (IMEI, Республіка Південна Корея) професором РЮ ИЙГЮ. В робочій зустрічі також приймали участь  професор кафедри публічного управління і проектного менеджменту, доктор наук з державного управління, професор Олена АЛЕЙНІКОВА, заступник директора Всеукраїнського Інституту Розвитку Інтелекту Ашот САРКІСЯН, керуючий IT-відділом Всеукраїнського Інституту Розвитку Інтелекту ЧИ ДЖЕ КАН.   

В ході візиту, ректором ДЗВО «УМО» Миколою КИРИЧЕНКО було передане відеопривітання членам Молодіжної організації IYF (INTERNATIONAL YOUTH FELLOWSHIР, Південна Корея)  з нагоди 20 річниці, головним завданням, якої є молодіжне спілкування і формування лідерів майбутнього. Ректором ДЗВО «УМО» було відмічено важливі завдання, які ставить перед собою IYF, серед яких соціальна допомога молодим людям з малозабезпечених сімей, співпраця і спільні проєкти з освітніми закладами України, організація дитячих та молодіжних таборів освітнього спрямування, курсів іноземних мов, волонтерської програми в Україні та за кордоном, а також проведенні мотивуючих лекцій досягнення успіху для молоді. Миколою Олексійовичем також було висловлено вдячність за ту лідуючу роль, яку відіграє IYF в роботі з молоддю кожної країни не дивлячись на труднощі, пов’язані з пандемією COVID-19, економічною кризою, війною,  долаючи перешкоди різних мов та культур.

Ще у 2012 році, в приміщенні Nurimaru APEC House, місто Пусан, Республіка Південна Корея пройшов ІІ-ий Світовий Форум міністрів у справах молоді та освіти (The 2nd Minister of Youth World Forum). Під час форуму міністрами 24 країн світу було досягнуто згоди створити інноваційний інститут для реалізації поставленої мети – формування у сучасної молоді інноваційного мислення. Таким чином, в 2013 році в Республіці Корея був зареєстрований Міжнародний інститут розвитку інтелекту International Mind Education Institute (IMEI). Завдяки підтримці урядів 58 країн IMEI активно працює і допомагає молоді.

Представник IMEI, професор РЮ ИЙГЮ, окреслив перспективні плани готовності продовження міжнародної співпраці в форматі освітніх та науково-комунікативних заходів, гостьових лекцій “Visiting Professor” для здобувачів ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України всіх рівнів вищої освіти та впровадженні MIND-освіти в управляннях кримінально-виконавчої та пенітенціарної служби Республіки Корея та інших країн світу.

Сторони відзначили перспективність подальшого співробітництва, виразили сподівання на якісне продовження, активізацію партнерської взаємодії, оновлення багатогранної університетської діяльності згідно укладеного Меморандуму (MOU).

Ректор ДЗВО «УМО» акцентував увагу на актуальності переходу до європейських стандартів та методик навчання, здійснення назрілих і необхідних змін в освітньому процесі, зокрема, звертаючи увагу на особливості MIND-освіти та її позитивні чинники, що впливають на зміну мислення людини, сприяють формуванню у молодих людей твердої життєвої позиції та чіткого бачення свого майбутнього для досягнення успіху всупереч зовнішнім обставинам.