ПРОФРОБОТА УНІВЕРСИТЕТУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

ПРОФРОБОТА УНІВЕРСИТЕТУ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

З 20 по 22 жовтня 2021 рокув Київському Палаці Спорту відбувалася Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті».

Організатори виставки ‑ Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України ‑ щорічно активний учасник міжнародної виставки.

Освітній майданчик виставки є вдалою платформою для проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми вступниками. Так працівники Консультаційного центру приймальної комісії університету директор Святослав Корсакевич та методист Ольга Задніпрянець провели неформальні бесіди з відвідувачами – батьками, учнями старших класів, здобувачами освіти тощо. У ході розмови презентувалася діяльність закладу освіти, напрями підготовки фахівців, роз’яснювалися Умови вступу до університету, а також роздавалася рекламна продукція.

Відвідувачів виставки було запрошено на День відкритих дверей ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, що відбудеться 30 жовтня 2021 року о 12:00.

Долучитися до онлайн трансляції заходу на платформі ZOOM можна за посиланням:
https://zoom.us/j/91459842618?pwd=ZDNIdExlTFRRdlNpK1g3SitzTEEyQT09
Идентификатор конференции: 914 5984 2618
Код доступа: 290601

У рамках Міжнародного освітнього форуму науковці університету – провели: круглий стіл «Інтернаціоналізація вищої освіти: виклики, досягнення, перспективи»; воркшоп «STEM-орієнтований підхід у професійній освіті: перспективи, виклики, тенденції; лекцію «Ключові ознаки, структура і дизайн сучасного тренінгу»; вебінар «Науково-практичні студії «Методологія та практика професійного розвитку менеджера освіти за часів Незалежності України»; презентацію цифрового програмно-методичного комплексу «Школа педагогічного коучингу як компетентнісно орієнтована модель професійного розвитку педагога П(ПТ)О»; круглий стіл «Супротив змінам в умовах цифрової трансформації».

Переглянути відео матеріали можна на YouTube каналі університету за посиланням:
https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA