РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ ERASMUS+ РАЗОМ ІЗ UNIWERSYTET HUMANISTYCZNO-PRZYRODNICZY IM. JANA DŁUGOSZA W CZĘSTOCHOWIE

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ ERASMUS+ РАЗОМ ІЗ UNIWERSYTET HUMANISTYCZNO-PRZYRODNICZY IM. JANA DŁUGOSZA W CZĘSTOCHOWIE

 

Згідно підписаної угоди між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Гуманітарно-природничим університетом імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) та в рамках програми Європейського Союзу, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді і спорту Erasmus+, з 19 по 23.04.2021 р. завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП Тетяна Бурлаєнко взяла участь в програмі академічної мобільності викладачів (8 годин) та отримала сертифікат.

Під час реалізації даної програми в Гуманітарно-природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові на факультеті суспільних наук для здобувачів вищої освіти напряму «Соціальна робота» ІІІ та ІV курсів Тетяною Бурлаєнко було проведено чотири онлайн лекції польською мовою за темами: « Організація часу в вимірі особистісного та професійного розвитку соціальних працівників», «Організація роботи керівника соціальної роботи. Ролі сучасного керівника соціальної роботи», «Лідерство та управління у професійному вимірі майбутніх соціальних працівників», «Конфлікт у колективі закладу соціальної роботи, типи конфліктів, стратегії боротьби з ними».

Атмосфера під час проведення онлайн лекцій сприяла обміну думок учасниками заходу, а також їх практичним досвідом та навичками. Вищезазначені теми викликали жваву дискусію в онлайн аудиторії, що підтвердило ефективність та необхідність такого спілкування на міжнародному рівні.

Дякуємо нашим партнерам − Гуманітарно-природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові за можливість міжнародної наукової співпраці, зокрема завідувачці кафедри соціальної політики, соціальної роботи та туризму Факультету суспільних наук, докторці (габілітованій) педагогічних наук, професорці Маріолі Міровській.