РЕКТОР КИРИЧЕНКО М.О. ПРОВІВ ПЕРЕГОВОРИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУ IMEI (РЕСПУБЛІКА КОРЕЯ)

РЕКТОР КИРИЧЕНКО М.О. ПРОВІВ ПЕРЕГОВОРИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУ IMEI (РЕСПУБЛІКА КОРЕЯ)

25 листопада 2021 року ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Микола Кириченко провів переговори з представниками Міжнародний інститут розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (IMEI) Рю Ийгю (Республіка Корея) та Андрієм Міфтаховим, які завітали з робочим візитом. Завдяки підтримці урядів 58 країн світу IMEI активно працює та допомагає молоді.

На зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зав’язків Наталія Муранова та директор Центру міжнародного співробітництва та освіти Світлана Грицай.

Професор Рю Ийгю презентував учасникам заходу приклади успішного досвіду та впровадження в Південній Кореї рівень MIND-інтелекту в закладах освіти та в інших країнах світу. Зокрема – особливості MIND-освіти та її позитивні риси, що впливають на зміну мислення людини, які дозволяють позитивно впливати на їхню поведінку.

Міжнародний інститут розвитку інтелекту, який очолює ректор Дже Хонг Кім виховує і прививає правильне мислення, що приносить справжні зміни в життя людини; намагається допомогти людям жити щасливо, долаючи проблеми й впливаючи на суспільство шляхом виховання характеру й способу мислення.

Ректор Університету Микола Кириченко наголосив на важливості продовження співпраці з Міжнародний інститут розвитку інтелекту IMEI особливо в аспекті провідної ідеї інноваційного інституту для реалізації поставленої мети – формування сучасної людини з інноваційним типом мислення. У ході переговорів було досягнуто домовленості поновлення гостьових лекцій для здобувачів освіти професорами з Республіки Корея; проведення спеціальних тренінгів для науково-педагогічних працівників щодо ефективного впровадження у роботу MIND-освіти; адаптації навчальних програм, посібників, підручників із MIND-освіти до українського освітнього простору.

Сторони відзначили перспективність подальшої співпраці та погодили можливість укладення відповідного Меморандуму про співробітництво між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Міжнародним інститутом розвитку інтелекту IMEI.