Робоча зустріч з делегацією Вищої школи управління охороною праці (Республіка Польща)

Робоча зустріч з делегацією Вищої школи управління охороною праці (Республіка Польща)

19 листопада 2019 року за підтримки ректора ДЗВО «УМО» НАПН України Миколи Кириченка та першого проректора Університету Наталії Клокар відбулася офіційна зустріч керівництва УМО, адміністрації та завідувачів кафедр Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО (ННІМП УМО) з делегацією Вищої школи управління охороною праці (ВШУОП, м. Катовіце, Республіка Польща), на якій було проведено підготовчу роботу щодо підписання Рамкової Угоди про міжнародне співробітництво та Угод про реалізацію навчання в рамках Програми Два Дипломи.
До складу польської делегації увійшли: канцлер ВШУОП Малгожата Сікорська; психолог, докторант UŚ, тренер бізнесу 5 ступеня кваліфікації EQF Павел Міонсек; спеціаліст з питань міжнародної співпраці Олена Кощенко. У міжнародній зустрічі взяли участь перший проректор-проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи УМО Наталья Клокар; директор ННІМП УМО Олена Алейнікова; завідувач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту Тетяна Бурлаєнко; завідувач кафедри психології та особистісного розвитку Павло Лушин; в.о.завідувача кафедри педагогіки, адміністрування і соціальної роботи Тетяна Махиня.
В ході бесіди було обговорено співпрацю в галузі навчання студентів, науково-дослідної діяльності, а також в галузі розвитку культури та мистецтва країн-партнерів, зокрема соціальної діяльності обох Партнерів на рівних правах.
Програма двох дипломів є ефективним інструментом подолання дилеми вибору альтернативних варіантів – освіта в Європі чи в Україні та унікальною можливістю для студентів Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО отримати відразу два акредитованих ступені магістра за обраною спеціальністю. Участь в такій програмі дає можливість скористатися всіма перевагами, які надає статус студента країни Євросоюзу: отримання якісної фахової освіти та міжнародно визнаного диплому; участь у спільних дослідницьких та освітніх проектах; підвищення рівня володіння іноземними мовами; можливість зануритися в культурне життя зарубіжних країн, знайти нових друзів та налагодити майбутні міжнародні ділові контакти. Навчання за програмою двох дипломів дозволяє відчути неперевершену атмосферу академічної мобільності, в яку вливається студентська спільнота провідних країн світу. Поєднання фахових дисциплін, мовної практики, відвідування цікавих місць та живого спілкування дозволяють відчути справжню атмосферу європейської освіти. Яскраві спогади про незабутньо проведений час не лише на студентській лаві, а й за стінами університету, супроводжуватимуть випускника програми протягом усього життя.
Угодами про реалізацію навчання в рамках Програми Два Дипломи (2D) передбачено навчання студентів ННІМП УМО за напрямом Управління та Внутрішня безпека освітнього рівня "Магістр".