Сьогодні святкує свій День народження Спірін Олег Михайлович

Сьогодні святкує свій День народження Спірін Олег Михайлович

проректор з наукової роботи та цифровізації, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, Заслужений діяч науки і техніки України.

Вельмишановний Олеже Михайловичу!

Від імені ректорату, колективу, здобувачів вищої освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України прийміть сердечні і найщиріші вітання та побажання у цей святковий для Вас день!

Висловлюємо нашу шану і подяку за Ваш особистий внесок у становлення, підтримку й розвиток освіти, науки та техніки.

Упевнені, що Ваш досвід, знання сприятимуть впровадженню досягнень наукової думки у практику. Нехай і надалі Ваша компетентність радують Ваших колег, друзів і близьких. Нехай кожен день несе Вам радість, добро і благополуччя; буде щедрим на щастя, досягнення, перемоги; багатим на радісні звістки, приємні події і благодатні справи.

Вітаючи Вас, шановний Олеже Михайловичу, з цим прекрасним днем, зичимо натхнення, миру й радості! Бажаємо Вам міцного здоров’я, душевної гармонії та оптимізму. Нехай життєрадісність, цілеспрямованість, бадьорість духу і позитивна енергія не залишають Вас ніколи.

Успіхів і удачі у всіх починаннях Вам, Вашим рідним і близьким! Нових творчих звершень Вам на благо родини, України та української освіти!

Многая літа!