СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ ДОСЛІДЖЕННЯ ГОЛОДОМОРУ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ГОЛОДОМОРУ-ГЕНОЦИДУ

СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ ДОСЛІДЖЕННЯ ГОЛОДОМОРУ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ГОЛОДОМОРУ-ГЕНОЦИДУ

20 січня 2022 року відбулася робоча зустріч представників ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Інституту дослідження Голодомору Національного музею Голодомору-Геноциду щодо розвитку співпраці.

Від ДЗВО «Університет менеджменту освіти участь у зустрічі взяли проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, професор Наталія Муранова і професор кафедри публічного управління та проектного менеджменту Ія Дегтярьова, від Інституту дослідження Голодомору – директорка Світлана Маркова та провідний науковий співробітник Андрій Іванець.

Під час зустрічі було обговорено актуальність поширення інформації про голодомор, зокрема на тематичних зустрічах, гостьових лекціях, круглих столах, конференціях за участі здобувачів освіти та професорсько-викладацького складу Університету. Попередньо було досягнуто домовленості про укладання Угоди про співпрацю задля реалізації спільних проєктів у сфері освітньої та наукової діяльності Університету та Інституту.

Для представників Університету було організовано тематичну екскурсію до Національного музею Голодомору-Геноциду. Директорка Інституту Світлана Маркова передала у подарунок Науковій бібліотеці Університету наукові видання з історії українського народу.