СТАЖУВАННЯ  У  ПРАЗЬКОМУ  ІНСТИТУТІ  ПІДВИЩЕННЯ  КВАЛІФІКАЦІЇ

СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

За програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників з 20 по 27 листопада 2016 року відбулося стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації  (Чеська республіка).

Серед заходів, що пропонують програми підвищення кваліфікаціїЧехії,  участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти»; двомодульні лекційно-практичні заняття з теми: «Управління проектами та грантовою діяльністю в освітніх організаціях» та «Публікації в західних журналах: теорія та практика» на прикладах практики, правил і традицій написання наукової статті в журнали, що входять до системи SCOPUS, Web of Science та інші; знайомство із Карловим університетом; організація роботи в малих групах, науково-педагогічне наставництво та ін.

У пленарному засіданні міжнародної конференції разом з  науковцями з Молдови, Німеччини, Польщі, України, Чехії  взяла участь та виступила з доповіддю «Vocational Education and training for sustainable development» доктор педагогічних наук, професор УМО Л.М. Сергеєва, якавиконавши всіскладові програми підвищення кваліфікації і стажування отримала Міжнародний сертифікат № 112016069, що був вручений управляючим директором Празького інституту  Рr. Wаd. Strelkowski, Ph.D.

За підсумками науково-практичної конференції видано збірник матеріалів //Proceedings of International scientific and practical conference «Problems and perspectives in European education development», Prague, Czech Republic, 20-27 of November 2016, Prague Institute for Qualification Enhancement, Prague.