У БІНПО СТАРТОВУ ЕСТАФЕТУ  КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРИЙНЯЛИ ХЕРСОНСЬКА І ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТІ

У БІНПО СТАРТОВУ ЕСТАФЕТУ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРИЙНЯЛИ ХЕРСОНСЬКА І ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТІ

20.01.2010 року до стартової естафети курсів підвищення кваліфікації у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти приєдналися педагогічні працівники професійних закладів Херсонської та Черкаської областей.

На базі ДНЗ «Вище професійне училище № 2» м. Херсона розпочато організаційно-мотиваційний етап  викладачів (тьютор Шевчук С. С., старший викладач кафедри МПО та СГД) та майстрів виробничого навчання (тьютор Харагірло В.Є., в. о. завідувача кафедри ПП та М). Заняття відвідала методист НМЦ у Херсонській області Халявко Т. М.

У групах  викладачів ЗП(ПТ)О лекції з питань дидактики професійної освіти та семінарські заняття за змістовим модулем «Сучасні освітні практики в професійній підготовці) провели:

  • · у ДНЗ«Вище професійне училище № 2» м. Херсона - Світлана Шевчук;
  • · у ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей» - Світлана Соболєва.

Зі слухачами груп активно обговорювались актуальні питання, що стосуються методики професійної освіти та реалізації освітніх інновацій у професійній діяльності з урахуванням потреб сучасного ринку праці. Слухачі курсів отримали завдання для самостійної роботи на дистанційному етапі . Заняття відбулися у дружній та надзвичайно цікавій атмосфері співпраці.

Щиро дякуємо керівництву вищевказаних закладів П(ПТ)О за допомогу та дружню підтримку!