У БІНПО СТАРТУВАЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ЖИТОМИРЩИНИ

У БІНПО СТАРТУВАЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ЖИТОМИРЩИНИ

27 січня 2020 року стартували курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Житомирщини. На базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомир» (куратор - доцент кафедри МПО та СГД Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, к.с.-г.н. Світлана Соболєва) розпочато організаційно-мотиваційний етап курсів підвищення кваліфікації в групі майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О. На заняттях активно обговорювались актуальні питання, що стосуються дидактики професійної освіти та реалізації освітніх інновацій у професійній діяльності з урахуванням потреб сучасного ринку праці.

Керівництво навчального закладу провели для науково-педагогічних працівників БІНПО та слухачів курсів екскурсію по навчальних майстернях ЗП(ПТ)О, під час якої всі з переконались в тому, що ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» – це заклад освіти європейського рівня. Він має сучасну потужну матеріальну базу, в якому постійно впроваджуються інноваційні технології і сучасні методики навчання для підготовки конкурентоспроможних робітників.

Колектив ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» систематично працює над формуванням якісного освітнього простору, відкритий для дискусій, цікавих ідей, нових альтернативних підходів в організації освітнього процесу.