У БІНПО ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ БАКАЛАВРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 «ПСИХОЛОГІЯ»

У БІНПО ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ БАКАЛАВРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 «ПСИХОЛОГІЯ»

19 лютого 2021 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти відбулось урочисте вручення дипломів бакалаврам спеціальності 053 «Психологія».

Для студентів-випускників, керівництва та викладачів БІНПО вручення дипломів – визначна подія, адже це передусім урочисте оприлюднення результатів спільної плідної співпраці.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернулась директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка Сидоренко Вікторія Вікторівна, яка привітала випускників із закінченням навчання в інституті. Вона зазначила, що для бакалаврів – це перша сходинка у здобутті вищої освіти та підкреслила, що випускники Інституту – це професіонали, які здатні критично мислити, приймати рішення в інтересах людини та суспільства. Директорка зазначила, що перед випускниками відкриваються нові життєві обрії та побажала, щоб вони були ясними, а диплом бакалавра Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти був не лише документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до великої родини БІНПО.

Щирі слова привітання пролунали від в.о. заступника директора з навчальної роботи Денисової Анастасії Володимирівни, яка привітала випускників з початком нового етапу в житті та побажала їм успішної кар’єри, міцного здоров’я, творчої наснаги, доброго здоров’я, життєвих гараздів і нових звершень, цікавих відкриттів та процвітання, реалізації планів і задумів.

В.о. завідувача кафедри педагогіки, психології та менеджменту Харагірло Віри Єгорівни побажала активно використовувати знання та гідно представляти випускників БІНПО в усіх галузях науки, освіти та виробництва.

Дипломи освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 053 «Психологія» отримали 19 студентів заочної форми навчання. Цьогоріч дипломи з відзнакою отримали Гайдаєнко Кирил та Кириленко Вікторія.

Шановні випускники, у цей радісний день колектив працівників БІНПО вітає Вас з успішним закінченням інституту.

Хай доля щедро дарує Вам творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного.

Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя, історії Вашої родини, історії нашого Інституту!