У БІНПО ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ПСИХОЛОГІЯ» ТА «МЕНЕДЖМЕНТ»

У БІНПО ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ПСИХОЛОГІЯ» ТА «МЕНЕДЖМЕНТ»

12 березня 2021 року Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України гостинно відкрив свої двері для випускників. Процедура вручення дипломів була максимально поєднана з карантинними заходами із дотриманням усіх заходів безпеки.

Цьогоріч зі стін БІНПО на зустріч конкуренції та успіху виходять 42 магістри заочної форми навчання галузі знань 053 Соціальні та поведінкові науки спеціальності «Психологія» та галузі знань 073 Менеджмент (спеціальності «Управління навчальним закладом» та Адміністративний менеджмент). Серед випускників дипломи магістра з відзнакою отримали 11 осіб.

Розпочалися урочисті збори зі звернення до випускників директорки БІНПО Сидоренко Вікторії  Вікторівни, яка привітала з успішним завершенням навчання та отриманням дипломів про вищу освіту. Зазначила, що реформи, які відбуваються в нашій країні, створюють додаткові ризики, але водночас надають нові можливості для тих, хто ЗНАЄ, ВМIЄ, головне ЩИРО БАЖАЄ досягти професійного та життєвого успіху. Побажала ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, адже випускники Інституту – управлінці, менеджери, психологи – майбутнє нашої країни, фахівці, від яких залежить, якою стане наша держава в майбутньому. Директорка побажала оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

В.о. завідувача кафедри педагогіки, психології та менеджменту Харагірло Віра Єгорівна відзначила, що кафедра пишається своїми випускниками, і побажала усім бути здоровими й щасливими.

Гарант освітньої програми «Менеджмент», професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту Горошкова Лідія Анатоліївна закликала випускників радувати високими досягненнями своїх рідних і викладачів Інституту, не марнувати можливості і робити добро.

Привітав випускників професор кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін Мандрагеля Володимир Андрійович, який побажав магістрам бути переможцями в житті.

Випускниця спеціальності 053 Психологія  Піскорська Наталія Володимирівна щиро та емоційно подякувала адміністрації та колективу Інституту, та усім, хто пройшов шлях навчання разом із випускниками. 

Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти вітає всіх випускників з отриманням диплома магістра!

Упевненості в завтрашньому дні, оптимізму та постійного саморозвитку!

Дивлячись в очі наших випускників та спостерігаючи за їхнім ентузіазмом, розумієш, що наші випускники - особливі!

Бажаємо нашим випускникам неймовірної життєвої наснаги та бажання досягати нових значних висот!