У ДЗВО «УМО» РОЗПОЧАЛИ СВОЮ РОБОТУ ОСВІТНІ ЦЕНТРИ «ДОНБАС-УКРАЇНА» ТА «КРИМ-УКРАЇНА»

У ДЗВО «УМО» РОЗПОЧАЛИ СВОЮ РОБОТУ ОСВІТНІ ЦЕНТРИ «ДОНБАС-УКРАЇНА» ТА «КРИМ-УКРАЇНА»

Відповідно до Закону України від 03 липня 2020 року №744-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо особливостей вступу до закладів вищої освіти осіб з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, Донецької та Луганської областей» у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України розпочали свою роботу освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна», звернувшись до яких вступники з тимчасово окупованих територій можуть вступати без ЗНО до університету.

Вступники можуть взяти участь у конкурсі за рахунок фізичних і юридичних осіб. Для вступу мешканцям тимчасово окупованих територій не обов’язково мати український паспорт, достатньо мати свідоцтво про народження. Вступники, які не мають українського документа про освіту, можуть отримати його через освітній центр, який направить їх у школу при освітньому центрі для складання іспитів державної підсумкової атестації.

Детальніше про особливості вступу на навчання та графік прийому документів за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

З питань роботи освітніх центрів можна звертатись за телефоном:

(044)481-38-31 – Фещенко Олена Леонідівна, заступник директора з науково-педагогічної та навчальної роботи ННІМП, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії.

Будемо раді зустрічі з майбутніми абітурієнтами!

Майбутнє починається вже сьогодні!