У Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» відбувся святковий випуск студентів

У Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» відбувся святковий випуск студентів

22 червня 2018 року у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» відбувся святковий випуск студентів. До багатотисячної когорти висококваліфікованих фахівців, підготовлених за 65 років активної діяльності Університету, долучилися ще біля 200 випускників. За цим – багаторічна напружена і творча праця науково-педагогічного складу і всіх співробітників ННІМП УМО.

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрив Президент Національної академії наук України доктор філософських наук, професор, академік Василь КРЕМЕНЬ.

Будь яка країна, а Україна особливо, сьогодні потребує високо освічених фахівців у галузях управління, економіки, психології, педагогіки, здатних реалізувати спільні міжнародні освітні програми і проекти; забезпечити інтеграцію в європейський освітній простір. Розбудова нашої держави, її незалежність ставить і перед нашим Університетом надзвичайно важливе завдання – не тільки навчати, але й виховувати справжніх громадянам і патріотів рідної землі. 

З вітальними словами до випускників звернулися Ректор ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», член-кореспондент Академії наук вищої освіти України, доктор філософії Микола КИРИЧЕНКО, доктор педагогічних наук, професор Віктор ГЛАДУШ, директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, доктор наук з державного управління, професор Олена АЛЕЙНІКОВА.

Сьогоднішня студентська молодь є «ядром» української інтелігенції, і майбутнє нашого народу залежить від змісту цінностей та орієнтирів, від того, якою мірою духовність є основою життя. Саме випускникам Університету доведеться реалізовувати завойовані незалежністю та закладені Конституцією принципи справедливості в повсякденному житті. 

 Професорсько-викладацький склад Університету максимально сприяв становленню випускників, як висококваліфікованих фахівців, корисних своїй державі. Це було не тільки прагненням та потребою, це є стилем роботи та філософією Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО, яка базується на прекрасних традиціях НАПН України, сприяє якості навчання, забезпечує всебічний розвиток особистості здобувача вищої освіти. 

Щирі, доброзичливі слова привітання та настанови на адресу випускників пролунали від завідувача кафедри педагогіки, управління та адміністрування, доктора педагогічних наук, професора Зої РЯБОВОЇ, завідувача кафедри управління проектами та загальнофахових дисциплін, доктора наук з державного управління Євгена КАРТАШОВАзавідувача кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни БУРЛАЄНКО.

Ця подія у житті випускників є поштовхом для досягнення найзаповітніших мрій як у кар’єрному зростанні, так і в особистому житті. Ми, пишаємося своїми випускниками – новим поколінням висококваліфікованих фахівців.

Звернулися до присутніх, щиро подякував за сумлінне ставлення до навчання, небайдужість до життєдіяльності навчального закладу, активну громадську позицію й побажали, щоб ці чудові якості назавжди стали супутниками у житті та роботі в ім’я благополуччя і процвітання нашої держави, а також привітали із завершенням навчання і здобуттям ступеня вищої освіти науково-педагогічні працівники ННІМП УМО, куратори груп: доктор педагогічних наук, доцент Ірина СІДАНІЧ, доктор педагогічних наук, професор Ганна ТИМОШКО, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна МАХИНЯ, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія ПРИХОДЬКІНА.

Перед випускниками, високоповажними гостями, керівництвом УМО та запрошеними на святковий захід з авторськими піснями виступили: учасник Проекту «Голос країни» – Олександр ПЕЛЮШКЕВИЧ та випускники групи ПВШХ – 16Г1 з піснею «В УМО навчання є!!!». У виконанні Олександра ПЕЛЮШКЕВИЧА також пролунала пісня «Край, мій рідний край!»

Дорогі наші випускники, ніколи не забувайте свою Alma-Mater! Ми віримо у те, що кожен із вас гідно представляє і представлятиме наш Університет!

  

Бажаємо всім вам упевненості у власних силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім`я процвітання України. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!